Tulkaa kaikki Päijät-Häme

Tulkaa kaikki -liike on vuonna 2005 perustettu kirkon uudistusmielisten jäsenten ja ystävien yhdysside. Tulkaa kaikki -liike haluaa herättää rehellistä keskustelua kirkon perustehtävästä, lisätä kirkollisen päätöksenteon avoimuutta ja luoda siltoja eri tavoin ajattelevien välille.

Tulkaa kaikki -Päijät-Häme haluaa toimia omalta osaltaan uudistusmielisten alueellisena yhdyssiteenä. Järjestämme tilaisuuksia, pidämme kokouksia, osallistumme seurakuntaelämään ja kerromme tavoitteistamme.

Tervetuloa mukaan!
Kristuksen kirkko on kaikille!

Seuraava kokous TK Päijät-Häme

Mielenkiintoista muualta

Aikakauslehti Vartija. Hannu Lehdeskoski. 11.4.23. Kirjain vai henki. Kirja-arvio Wille Riekkisen teoksesta.

Aikakauslehti Vartija. Esko Karppanen. 7.4.23. Kirpeitä hedelmiä tiedon puusta

Yle Areena, Horisontti. 6.4.2023: Ylösnousemus – mitä ihmettä?! Vieraina emerituspiispa Wille Riekkinen ja dosentti Matti Myllykoski. Ohjelman toimittavat Mikko Kurenlahti ja Hilkka Nevala

Aikakauslehti Vartija. Sirkku Nyström. 14.3.23. Miksi sietää sietämätöntä käytöstä?

Maansuola.fi. Kari Latvus. 24.11.22. Rohkea nainen oli piispana liikaa miehille

Aikakauslehti Vartija. Pertti Poutanen. 23.11.22. Villiruusun tuoksua – Sydänten piispa Irja Askola

Mikkelin hiippakunnan piispanvaali

Piispanvaali toimitetaan 25.5.2023. Mahdollinen toinen vaalikierros järjestetään 16.6.2023. Uuden piispan on määrä aloittaa virassaan 1.9.2023.

Kannatamme Mari Parkkisen valintaa Mikkelin hiippakunnan uudeksi piispaksi. Kuvaa klikkaamalla pääset Marin vaalisivustolle. Sivuilla voit myös ilmoittautua Marin kannattajaksi.

Vaalisivusto https://mariparkkinen.fi
Facebook: Mari Parkkinen Mikkelin piispaksi
Vaalivideo: https://youtu.be/TR8yDgh97-g

Huhtikuun blogistimme

Mitä toivon uudelta piispalta?
Pentti Rauhala, Lahti

Vieraileva blogisti

Piispanvaalit ja kuulento,
Kauko Mäkinen Imatra

Uusimmat jutut

Valtakunnallinen Tulkaa kaikki- liike

Tulkaa kaikki- liikkeen ohjelma
Se löytyy liikkeen nettisivulta. Jos kannatat tavoitteitamme, allekirjoita ohjelma nettisivulla. Sähköpostiosoitteen antaneet saavat muutaman kerran vuodessa TK- liikkeen yleiskirjeen ajankohtaisista asioista. Ohjelma ja allekirjoitusohjeet löytyvät tästä linkistä.

Tulkaa kaikki -liikkeen tuki ry.
Yhdistyksen tarkoituksena on edistää tasa-arvoa, yhdenvertaisuutta ja päätöksenteon avoimuutta valtakunnallisesti Suomen evankelis-luterilaisessa kirkossa. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys tukee valitsijayhdistyksiä seurakunta-, hiippakuntavaltuusto- ja kirkolliskokousvaaleissa sekä kampanjoi valtakunnallisesti. Lisätietoa ja liittymisohjeet tästä linkistä.