Tulkaa kaikki Päijät-Häme

Tulkaa kaikki -liike on vuonna 2005 perustettu kirkon uudistusmielisten jäsenten ja ystävien yhdysside. Tulkaa kaikki -liike haluaa herättää rehellistä keskustelua kirkon perustehtävästä, lisätä kirkollisen päätöksenteon avoimuutta ja luoda siltoja eri tavoin ajattelevien välille.

Tulkaa kaikki -Päijät-Häme haluaa toimia omalta osaltaan uudistusmielisten alueellisena yhdyssiteenä. Järjestämme tilaisuuksia, pidämme kokouksia, osallistumme seurakuntaelämään ja kerromme tavoitteistamme.

Tervetuloa mukaan!

Kristuksen kirkko on kaikille!

Edustajamme seurakuntaneuvostoissa ja yhteisessä kirkkovaltuustossa 2023 – 2026

Seuraava kokous TK Päijät-Häme

Uusimmat jutut

”Seurakuntayhtymä saattaa olla tulevina vuosinakin hyvä kompromissi, joka mahdollistaa seurakuntien oman profiilin säilyttämisen, mutta mahdollistaa tehtävien yhteisen hoidon siellä, missä se on hyvä ratkaisu.” ESS. Mielipidekirjoitus Pentti Rauhala. 9.9.2022.

Kynttilävartio 10.11.2022

Kynttilävartio 4.2.2020

Kynttilävartio 15.10.2018

Valtakunnallinen Tulkaa kaikki- liike

Tulkaa kaikki- liikkeen ohjelma
Se löytyy liikkeen nettisivulta. Jos kannatat tavoitteitamme, allekirjoita ohjelma nettisivulla. Sähköpostiosoitteen antaneet saavat muutaman kerran vuodessa TK- liikkeen yleiskirjeen ajankohtaisista asioista. Ohjelma ja allekirjoitusohjeet löytyvät tästä linkistä.

Tulkaa kaikki -liikkeen tuki ry.
Yhdistyksen tarkoituksena on edistää tasa-arvoa, yhdenvertaisuutta ja päätöksenteon avoimuutta valtakunnallisesti Suomen evankelis-luterilaisessa kirkossa. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys tukee valitsijayhdistyksiä seurakunta-, hiippakuntavaltuusto- ja kirkolliskokousvaaleissa sekä kampanjoi valtakunnallisesti. Lisätietoa ja liittymisohjeet tästä linkistä.