Tulkaa kaikki Päijät-Häme

Tulkaa kaikki -liike on vuonna 2005 perustettu kirkon uudistusmielisten jäsenten ja ystävien yhdysside. Tulkaa kaikki -liike haluaa herättää rehellistä keskustelua kirkon perustehtävästä, lisätä kirkollisen päätöksenteon avoimuutta ja luoda siltoja eri tavoin ajattelevien välille.

Tulkaa kaikki -Päijät-Häme haluaa toimia omalta osaltaan uudistusmielisten alueellisena yhdyssiteenä. Järjestämme tilaisuuksia, pidämme kokouksia, osallistumme seurakuntaelämään ja kerromme tavoitteistamme. Tervetuloa mukaan! Kristuksen kirkko on kaikille!

Tulkaa kaikki -liikkeen ohjelma on luettavissa täältä

Tulevia tapahtumia

Tulkaa kaikki Päijät-Häme -tapaaminen 25.8.20

Uusimmat jutut

Paikallisia uutisia

Lahden seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston kokous 24.6.20

Menneitä tapahtumia

Vaalit on käyty ja tunnelma tapaamisessa 12.2.2020 on iloinen.
Kynttilävartio 4.2.2020. Lahti

Mielenkiintoista muualla

3.7.20. Aikakauslehti Vartija, Matti Taneli: Uskonnon ja tieteen dialogista

Helsingin yliopisto/ Risto Saarinen, 15.4.20: Suo­ma­lai­nen uusoi­keis­to ja kon­ser­va­tii­vi­kris­ti­tyt lä­hen­ty­vät toi­si­aan

ESS, 2.3.2020: Uusi kirkolliskokous on edeltäjäänsä tasa-arvoisempi ja uudistusmielisempi, mutta suuriin muutoksiin se ei silti veny. (Pääkirjoitus)

Helsingin Sanomat, HS.fi, 1.3.2020: Suomalaisista enää alle puolet maksaa kirkollisveroa

Kirkko ja kaupunki, 13.2.2020: Uudistusmieliset etenivät kirkolliskokousvaaleissa - säilyikö konservatiiveilla kuitenkin määrävähemmistö?

Mitä Raamattu sanoo seksuaalisuudesta? Martti Nissisen luento Imatran Olavinkulmassa 23.1.2020 Linkki Youtube -videoon on tässä.

Jaana Hallamaan kirjoitus Kanava-lehdessä 8/2019, luettavissa SK- verkkolehdessä: Päivi Räsäsen vihapuheprosessi uskonnollis-poliittisena performanssina.

Tieteiden lahja: Piispojen puheenvuoro tieteiden arvosta ja tehtävästä. Julkaistu 11/2019. Lataa pdf- muotoinen tiedosto tästä linkistä.