Tulkaa kaikki Päijät-Häme

Tulkaa kaikki -liike on vuonna 2005 perustettu kirkon uudistusmielisten jäsenten ja ystävien yhdysside. Tulkaa kaikki -liike haluaa herättää rehellistä keskustelua kirkon perustehtävästä, lisätä kirkollisen päätöksenteon avoimuutta ja luoda siltoja eri tavoin ajattelevien välille.

Tulkaa kaikki -Päijät-Häme haluaa toimia omalta osaltaan uudistusmielisten alueellisena yhdyssiteenä. Järjestämme tilaisuuksia, pidämme kokouksia, osallistumme seurakuntaelämään ja kerromme tavoitteistamme.
Tervetuloa mukaan!

Seuraava kokous TK Päijät-Häme

Tulkaa kaikki Päijät-Häme tapaaminen 8.11.23

Blogi, elokuu 2023

Kirkko muuttuu, sittenkin
Minna Saarelma-Paukkala, Lahti

Blogi, kesäkuu 2023

Mahdollisuus kirkon uudelle arvojohtajuudelle
Alvar Külmäsu, Lahti

Blogi, huhtikuu 2023

Mitä toivon uudelta piispalta?
Pentti Rauhala, Lahti

Blogi, helmikuu 2023

Mitä se hyödyttää?
Mauno Nivala, Lahti

Uusimmat jutut

Valtakunnallinen Tulkaa kaikki- liike

Tulkaa kaikki- liikkeen ohjelma
Se löytyy liikkeen nettisivulta. Jos kannatat tavoitteitamme, allekirjoita ohjelma nettisivulla. Sähköpostiosoitteen antaneet saavat muutaman kerran vuodessa TK- liikkeen yleiskirjeen ajankohtaisista asioista. Ohjelma ja allekirjoitusohjeet löytyvät tästä linkistä.

Tulkaa kaikki -liikkeen tuki ry.
Yhdistyksen tarkoituksena on edistää tasa-arvoa, yhdenvertaisuutta ja päätöksenteon avoimuutta valtakunnallisesti Suomen evankelis-luterilaisessa kirkossa. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys tukee valitsijayhdistyksiä seurakunta-, hiippakuntavaltuusto- ja kirkolliskokousvaaleissa sekä kampanjoi valtakunnallisesti. Lisätietoa ja liittymisohjeet tästä linkistä.