Tulkaa kaikki Päijät-Häme

Tulkaa kaikki -liike on vuonna 2005 perustettu kirkon uudistusmielisten jäsenten ja ystävien yhdysside. Tulkaa kaikki -liike haluaa herättää rehellistä keskustelua kirkon perustehtävästä, lisätä kirkollisen päätöksenteon avoimuutta ja luoda siltoja eri tavoin ajattelevien välille.

Tulkaa kaikki -Päijät-Häme haluaa toimia omalta osaltaan uudistusmielisten alueellisena yhdyssiteenä. Järjestämme tilaisuuksia, pidämme kokouksia, osallistumme seurakuntaelämään ja kerromme tavoitteistamme. Tervetuloa mukaan! Kristuksen kirkko on kaikille!

Tulkaa kaikki -liikkeen ohjelma on luettavissa täältä

Uusimmat jutut

Menneitä tapahtumia

Vaalit on käyty ja tunnelma tapaamisessa 12.2.2020 on iloinen.
Kynttilävartio 4.2.2020. Lahti

Tulkaa kaikki Päijät-Häme -tapaaminen 14.10.2020

Tapahtumia Lahden seurakunnissa

Pyhiinvaellus Pesäkalliolla su 4.10.

Puhetta pyhästä - seuraavan kerran ke 7.10.

Mielenkiintoista muualla

3.7.20. Aikakauslehti Vartija, Matti Taneli: Uskonnon ja tieteen dialogista

Helsingin yliopisto/ Risto Saarinen, 15.4.20: Suo­ma­lai­nen uusoi­keis­to ja kon­ser­va­tii­vi­kris­ti­tyt lä­hen­ty­vät toi­si­aan

ESS, 2.3.2020: Uusi kirkolliskokous on edeltäjäänsä tasa-arvoisempi ja uudistusmielisempi, mutta suuriin muutoksiin se ei silti veny. (Pääkirjoitus)

Helsingin Sanomat, HS.fi, 1.3.2020: Suomalaisista enää alle puolet maksaa kirkollisveroa

Kirkko ja kaupunki, 13.2.2020: Uudistusmieliset etenivät kirkolliskokousvaaleissa - säilyikö konservatiiveilla kuitenkin määrävähemmistö?

Mitä Raamattu sanoo seksuaalisuudesta? Martti Nissisen luento Imatran Olavinkulmassa 23.1.2020 Linkki Youtube -videoon on tässä.

Jaana Hallamaan kirjoitus Kanava-lehdessä 8/2019, luettavissa SK- verkkolehdessä: Päivi Räsäsen vihapuheprosessi uskonnollis-poliittisena performanssina.

Tieteiden lahja: Piispojen puheenvuoro tieteiden arvosta ja tehtävästä. Julkaistu 11/2019. Lataa pdf- muotoinen tiedosto tästä linkistä.